Hyvää uutta vuotta 2007 kaikille!

Joulu meni ja vuosi vaihtui yhtä vähälumisena. Kalle näki joulupukin vanhainkodissa, mutta eikös ne kaikki vanhat ihmiset siellä asukin. Ja joulupukkihan on jotain 350-vuotta...? Kuusen alta löytyi paljon lahjoja, joista suurin osa oli Kallelle. Liekö sitten todellisuudessa niin kiltti vai eikö vain vielä ehtinyt tekemään niitä ilkeyksiään. Kalle sai mm pulkan (saiskos sitä luntakin vielä), vaatteita, Brion-vedettävän koiran (väärää rotua=mäyräkoira, väri tosin oikea=musta), Snoopy-ruokailuastiaston, pyyhkeen, peiton, pikkuauton, lampaantaljan jne. Jounin mieluisimmasta lahjasta taisi löytyä Juicen karaokeDVD. Kati sai 3000 palan palapelin, sekä kaikkea hyödyllistä kuten heijastinliivin. Koirillekin oli paketit joissa possun korva ja muita pikkuherkkuja. Linjoistaan huoltapitävä Plättä ei jaksanut possunkorvaa syödä vaan piilotti sen boxin patjan alle, jota sitten piti vahtia murinan kera. Jopa Pullakin vetelehti selällään häkin edessä herkkua anellen. Muutoin joulun pyhät meni rauhallisissa merkeissä, joulukuusikin on saanut olla rauhassa (koristelu aika latvapainotteisesti) tosin Läpsylle pitää vielä opettaa että kuusenjalka EI ole sama asia kuin vesikuppi!

Vuosi vaihdettiin ihan kotosalla. Mikko ja Mervi olivat hakemassa tuntumaa lapsiperheen elämään, Kalle näytti vieraskoreana taas vain niitä hyviä puolia. Rakettien räiskettä ei pelätty, tosin Papu olisi halunnut mennä noutamaan jotain ja Plätän piti vastata haukahduksella jokaisen raketin pamaukseen.

Täytyykin miettiä nuo tämän vuoden tavoitteet ja kirjata ylös. Papun seiso-treenistä sen verran että sisällä toimii, ulkona ei olla (uskallettu) kokeiltu. Täytyykin huomenna kokeilla liikkeestä seisomista ihan oikeesti.