Torstaina Kallella oli hieman lämpöä kun hain sen hoidosta. Perjantain poika olikin sitten kotosalla, yski ja niisti. Lauantaina oli mun vuoro niistää ja yskiä. Meillä oli sovittu lauantaina "noutajaporukan" valiopippalot hieman erillaiset kuin ennen. Käytiin hovissa syömässä ja katsastamassa mitä tavoitettiin sekä tietysti asetettiin uudet tavoitteet ens vuodelle (jotka kirjataan koirien omille sivuille). Kiitokset kavereille hauskasta illasta! Pyöreän pöydän ritareilla meinas vaan tulla kylmä kesken syönnin kun muusikot kanto viereisestä ovesta vempaimiaan. Kotona piti lisätä vähän vaatetta ja lopulta mittasin kuumeen. Ilmankos paleli kun yli 38 näytti mittari. Sunnuntai aamuna sama tauti jatkui joten jouduin jättämään väliin maneesivuoron. Nyt on sitten Helkakin liittynyt räkänokkakuoroon. Katotaan joutuuko Jounikin sairasporukkaan vai selviääkö.

Sunnuntaina sai jännittää beaglen mestaruuskoetta kun tulokset tuli nettiin lähes reaaliajassa. Monen kohdalla ajokoe oli pelkkä hakukoe, suosikki piti pintansa ja Korpisalon Sertti loimitettiin mestariksi. Sairastellessa(kin) joutaa hyvin kutomaan. Oonkin kutonut jo kuudet lapaset, pari kaulahuivia ja Helkan lakin. Tällä hetkellä työn alla on kahdet lapaset. Ja kun pitkiin aikoihin ei ole kuvia ollu niin laitetaas pari.

2069294.jpg

Voisko joku tulla ripustaan tän hyppykiikun?

2069297.jpg

Tää on hauskaa ja vielä hauskempaa on ku pääsis eteenpäin

Kallen kanssa saa väliin käydä pitkiäkin keskusteluja. Aiheet tosin vaihtuu tiuhaan joten ei ole tylsiä nuo keskustelut. Tässä sunnuntailta kun koko päivä oltiin vietetty kotosalla.

Kalle: Nyt ollaan kotona.

minä: Niin ollaan

K: Missä pikkumummu ja pappa on?

m: Omassa kodissa.

K:Missä Laila ja Ale on?

m: Ne on siellä niiden omassa kodissa.

K: missä ne nukkuu?

m: Omassa sängyssä.

K: Missä niiden sänky on?

m: Niiden makuuhuoneessa.

K: Syyäänkö makaroonilaatikkoa?

m: Syyään.

K: Helka ei voi syyä. Se on pieni. Se ei voi pittää vielä hampaita.

Että semmosta. Pitäkää kiinni hampaistanne.