Reiska starttasi tälle vuodelle viimeiset startit Haukiputaalla. Paikkana oli OKK:n kuplahalli ja tuomarina Jarmo Jämsä. Alkulämmittelylenkillä Reiska oli normaalia pirteempi, hyppelehti ja pomppi. Toinen mihin kiinnitin huomiota oli se että koira ravisteli ittiään vähän väliä, syytä ei löytyny korvista tai muustakaan ja tuijottelun jälkeen tulin siihen tulokseen että Reinon päällä ollut hurtta-loimi kutittaa antennihännän tyveä jonka vuoksi koira ensin menee mutkalle ja sen jälkeen ravistelee. Ravistus lähtee siis hännästä.

Eka rata oli simppelin oloinen, ainoastaan pujottelun aloituskulma meille vähän kinkkinen mutta siitäkin piti valssilla selvitä kun muita houkuttimia ei ollut eessä. Reiska menikin hyvin, tosin vauhti ei ollut ihan niin nopea kuin alkulämmittely antoi luulla. Pujotteluunkin selvittiin niin että koira itse korjas kun meinasi mennä toisen välin ohi. Taas sain olla pujotteluun tyytyväinen. Keinulla vähän varoen, mutta edeten koko ajan. Tuolla oli tähän astisista näkemistäni keinuista paras pinta: kumirouhe, sellainen kuin urheilukenttien juoksuradat on. Liekö sitä kenttäurheilijoiden nopeaksi kehumaa mondoa vai mikäs se olikaan? Puomin kontaktit juosten mutta ottaen nippanappa. Puomin jälkeen putki ja Aa. Jostain kumman syystä koira tuli ohi aan!! Muita esteitä ei ollut edes tarjolla. Katsomosta oli näyttänyt että koira menee aalle mutta ohihan se tulikin. Mitä tapahtu? Eikö Reiska kuullut käskyä? Enkö näyttänyt riittävästi? Huomasin virheen sen verran myöhään että Reiska ehti suorittaa A-esteen sitten väärinpäin. Eipä ollut järkeä suorittaa enään samaa uudestaan joten jatkettiin U-käännöksellä loppusuoralle. Siinä Reiska hyppäsi vielä renkaan kehikosta ja tuli yhden aidan ohi. Jotain koirassa tapahtu. Tajusko se virheen ja meni anteeksipyytäen A:n väärinpäin ja yritti pysytellä muutenkin loput esteet lähelläni, vai kuuluko jokin ääni mihin mä en reagoinut? Reiskahan pelkää lentokoneista kuuluvia ääniä ja tuollaisessa ylipainealipainehallissahan äänet tuplaantuu. Mut muuten rata meni oikeen hyvin. Tulokseksi siis HYL.

Toinen rata vaikutti vaikiammalta. Eikä jotenkaan ollut sama fiilis vuoroa odotellessa. Tälle radalle vauhtia oli alusta asti koiralla enempi. Sitten jälleen pujottelussa. Tein valssin jossa meinasin kompastua ja sen seurauksena estin just koiran oikean pujottelun aloituksen. Niinpä Reino-raukka joutu aloittaan väärältä puolen. Voi möhlä! Korjauksen jälkeen mentiin taas hienosti rata loppuun. Reiskalla on hieno kyky korjata ite jos kartturi antaa käskyt myöhässä. Ja hypytkin hypätään lähes Jutta-tyyliin, vaikka sivuttain. Tämmönen nähtiin taas toiseksi viimesellä esteellä kun vedätin sitä liiaksi ja se meinasi tulla ohi mutta korjasi omaa linjaansa suorittaen esteen. Tältä radalta tulokseksi 5 ja aikakin alittui -3.80sek, sijoitus toinen. Ei hullumpi päätös tälle vuodelle.