Kallella ja Helkalla on tällä hetkellä into tehdä palapelejä. Helka tekee 25 palan tuosta vain ja sanoo joka kerta aloittaessaan "kyllä minä pian tämän opin tekemään". Kallen 40 palan traktoripalapeliä Helka ei tahdo tehdä. Haaparannan reissulla ostin sitten Helkalle 30 palan johon kärsivällisyys riittää. Samaisesta lelukaupasta löytyi 60 palan beaglepalapelin. Ajattelin sen olevan Kallelle liian vaikea mutta mitä vielä. Näppärästi sekin valmistuu. Ainoa pulma tuossa palapelissä on kun kuvassa on 5 beaglenpentua ja Plätällä oli vain neljä joten kuka se yksi on?

Toinen asia mistä Kalle on nyt kiinnostunut on kirjoittaminen. Kun aiemmin oma nimikin kirjoitettiin KLLE, on nyt A-kirjainkin löytänyt paikkansa. Kirjaimethan Kalle jo osaa, samoin kuin numerot. Ulkomuistista osataan nyt oman nimen lisäksi kirjoittaa UKKI. Muitakin nimiä kirjoitetaan kunhan luettelen: Helkakirjain, Elinakirjain, Lailakirjain, Kallekirjain ja Alpokirjain.

Kysymyspuolella kysymykset on melkoisia triviakysymyksiä. Kuten mistä bensa tehdään? Mistä sairaudet tulee? Mitä maidosta tulee? Muutoinkin Kallea kiinnostaa mistä mikäkin on tehty. Ouluun mentäessä näin matkalla ukkometson istuvan maassa. Hetken kuluttua kuului kysymys: Onko linnuilla jalkoja? Miksi se sitten istui maassa? ...Siinäpä miettimistä ja jos vastauksia löytyy niin saa laittaa...

Jokin viikko sitten kävimme ipanoiden kans katsomassa herra heinämäen konsertin (todisteita löytyy heinämäen omilta sivuilta). Helka viihdytti itseään omalla showllaan katsomossa ja vähät välitti esiintyjistä. Kalle oli varsinainen jäyhä jököttäjä jota ei saatu mukaan huudatuksiin tai heilutuksiin. Ainoa missä vaiheessa käsi nousi oli kun lueteltiin eri urheilulajeja ja käsi piti nostaa jos harrasti jotain, hiihtäminen oli Kallen juttu.