Kolmen startin kisat Oulun KAS:lla. Aamulla kisapaikalle ajaessa iski puolivälissä pienoinen kisajännitys. Eikä olo helpottunu ennen radalle menoa. Tuntui ettei jalat vie minnekkään vaikka kuinka yritän juosta. Alku meni hyvin kun Plätän kanssa oltiin molemmat kuin liisterissä. Putkelle tuli sitten kielto kun lähdin oikomaan seuraavalle esteelle eli pujottelulle. Pujon lopussa aloin valmistautuun tiukkaan kääntöön putkelle joten toiseksi viimenen väli meni pitkäksi. Pussi estehän on Plätälle ällötys. Kaikenkarvaiset koirat menee samasta esteestä ja vielä pitäs Kuningattaren itse kangas nostaa. OU NOU! Tänään oli pussi joka radalla eikä niistä virheittä selvitty. Kielto joka radalta sille. Meni kuitenkin aina toisella yritämällä vaikkakin hitaasti. Tätä pitäs päästä treenaan. Eka hyppärin lopputulos oli siis 15 vp ja yliaikaa 14,92 sekkaa. Tulos silti.

Toinen hyppäri oli täsmälleen samarata mutta toisin päin. Jälleen pussille kielto. Ja myös putkelle kun en vienyt tarpeeksi lähelle ennen oikomisiani. Tällä radalla tulokseksi 10 ja yliaikaa 3.87 sek.

Viimenen rata oli agirata ja tutustumisessa vaikutti ihan mentävältä kunhan parissa kohdassa ehtisin vain koiran edelle. Heti lähdössä Plätälle iski helikopterikohtaus ja jouduin odottelemaan että saa korvat ravisteltua suoraksi. Liikkeelle lähti tooosi hitaasti, toisena esteenä olleelle putkellekki jouduin ihan odottelemaan. Pujottelu sujui hitaasti ja putkelle taas kielto. Seuraava kielto sitten pussille ja turhautuneena sanoin vähän turhan rumasti käskyn joten Plätän vauhti hiipui entisestään. Kolmas kielto tuli sitten puomille. Ei yrittänytkään osua, liekö syynä se että on puomia treenattu joka ei sekään ole Plättiksen lemppari. Hylyn jälkeen suoritettiin loppurata jossa jälleen putki ei vetänyt koiraa. 

Huomenna ois viimenen ilmottautuminen vuoden viimeisiin ja jostain pitäs sitä treeniä saada että homma alkas kulkemaan...