Papun kans käytiin treenamassa tokoa kentällä. Paikalla oli vain lappalaiskoirat Diana ja Tinda. Otettiin ensin paikallaolo. Otin pitkällä matkalla mutta ollen näkyvissä koko ajan. Välillä piti käydä kääntämässä Kallen kärryä jotta näkee mitä teen. Papu pysyi hyvin vaikka kavereita käytiin välillä palkkaamassa. Palkkasin ensin makupalalla kun vielä makas ja siitä suora vapautus pallolla.

Luoksetulon pysäytykset meni sitten päin per****. Koiralla oli intoa muttei malttia ja kun en tehnyt ennen harjoitusta mitään alkulämmittelyjä niin istumaan jääminen piti käydä paikkaamassa pariin otteeseen josta tietysti veti hernettä nokkaan, pysäytykset ei tapahtunut pitemmällä matkalla ollenkaan. Lopulta jankkaamisen jälkeen sain tehtyä muutaman jotakuin onnistuneen lyhyellä matkalla, pallolla pysäyttäen. 

Seuraamista otin pitkää pätkää edestakaisin ja suoritukseen olen ihan tyytyväinen, kontaktia piti ja kulki sopivan lähellä. Täyskäännöksiin pitäs saada tiiviyttä kun tietäs miten. Lopuksi hyppyjä, noutoja sekä taviskapulalla että metallikapulalla. Hypyn otin ensin luoksetulona jättäen Papun esteen taakse istumaan ja lopulta lähetyksenä ilman ongelmia.

Illalla kävin vielä tekemässä Papulle ja Plätälle verijäljet, jotka on tarkoitus ajaa aamulla ennen näyttelyä. Saa nähdä onko mulla kehään menossa ruosteojassa uinut noutaja.