Pekan nimipäivän ja 6 viikon iän kunniaksi pennut kuvattiin, pentutestattiin, matolääkittiin ja punnittiin. Siis varsin toimelias ilta pentusilla. Testissä ei oikeastaan mitään uutta ja yllättävää tullut, ainoastaan äänireaktio oli sellainen mitä en ollut pennuissa nähnyt. Vaikka ne nyt on kodin normiääniin (pölynimuri, pyykkikone, yms) tottuneet. Ääniherkkyystesti tehtiin pyörän torvella.

Pirkkapekka: Tämä pentu on dominoiva ja itsevarma. Se voidaan provosoida puremaan, mutta kuitenkin hyväksyy ihmisen johtajuuden jos johtajuus on järkähtämätöntä, jatkuvaa ja tietoista. Tämä pentu ei ole sopiva sovittelevalle ihmiselle joka ei ole määrätietoinen. Oikeissa käsissä tästä pennusta on mahdollista tulla upea työ- tai näyttelykoira ja se löytää paikkansa aikuisten ihmisten taloudesta, sillä ehdolla että he tietävät mitä ovat tekemässä.

Poppanen ja Pompannappi: Tämä pentu on ulospäin suuntautunut ja ystävällinen ja sopii hyvin säännölliseen koulutukseen ja liikuntaan. Pennulla on joustava luonne ja se sopeutuu hyvin erillaisiin ympäristöihin, sillä ehdolla että pentua on käsitelty oikein. Tässä pennussa  voi olla liikaa "koiraa" pienilapsiselle perheelle tai liikuntarrajoitteiselle vanhemmalle henkilölle (=ts. hyvin aktiivinen koira).

Poppaloora: Tämä pentu on äärimmäisen alistuva ja siltä puuttuu itseluottamusta. Se sitoutuu erittäin läheisesti omistajaansa ja vaatii jatkuvaa seuranpitoa ja rohkaisua tuodakseen itsensä esille. Jos tällaista pentua käsittelee väärin, siitä kasvaa erittäin ujo ja pelokas. Tästä syystä pentu pärjää parhaiten ennalta-arvattavassa, vakaassa älämäntyylissä sellaisten omistajien kanssa jotka ovat kärsivällisiä eivätkä ylivaativia, esim vanhempien parinskuntien kanssa.

Poppalooralla ilmeni reilu  viikko sitten napatyrä jonka uskon johtuvan siitä että Plättä katkaisi napanuoran kahdelta ensimmäiseltä pennulta hyvin hyvin lyhyeksi. Tällä hetkellä Poppaloora on vielä ilman tulevaa kotia. Rakenteeltaan koko pentue on hyvä, Pompannappi on malliltaan Plättämäisen sporttinen. Parhaat päät on Pirkkapekalla ja Pompannapilla. 6-viikkos kuvat lisäillään jahka hovikuvaajat katsovat kelpuuttavatko mitään julkisuuteen. Kiitokset Erikalle ja Irinalle!