Mitä viime vuodesta jäi käteen? Muuta ei tule mieleen kuin Kalle ja Plättä, liekö sitten jonkin asteinen dementia? Jonkin verran kisattiin ja käytiin näyttelyissä, mutta ilmeisesti ilman isoja menestyksiä. Tai no, syksyllä olin mukana järjestämässä pentunäyttelyä johon myös Plättä osallistui ollen RYP3. Kuvassa meidän luottohandleri Marika Plätän kanssa ryhmäkisassa:)

           326246.jpgkuva: J. Flinck

Tälle vuodelle on koirille aseteltu tavoitteita jotka löytyvät jokaisen omalta sivulta. Toteutuminen riippuu sitten meistä itsestä, kuten aina. Kallelle ei taideta tavoitteita laittaa, vaikka luistimet jo ostettiin (juu ihka oikeet hokkarit) niin mikään pakko ei ole oppia niillä luisteleen. Tosin taitaa olla että ovat sopivaa kokoa vasta parin vuoden päästä. Siihen asti voipi treenailla niillä vaikkapa olohuoneen lattialla...

Lopuksi vielä yksi temppu minkä luulisi olevan mahdoton suorittaa vaan niin vain onnistui minulta. Olin illalla lähdössä koirien kanssa ulos ja Plättä oli hakenut taas puukorista puunpalan. Aloin kaivamaan sitä siltä pois suusta jolloin koira aivasti ja yksi puun murunen lensi suoraan silmääni! Tehkää perässä jos pystytte.