Viime viikon Tupostreenit on vallan unohtunu, eikä muistia yhtään virkistä kun kaiffarit ei päivittele blogejaan;)

Tänään saatiin tehotreenit kun paikalla oli meidän lisäksi vain Wili. Alkulämmitelynä otettiin pujottelua. Plätän kans on viikon aikana harjoiteltu pujottelua ihan urakalla. Kolmena päivänä kokeilin remmissä menoa mutta sehän ei Kuningattarelle käynyt päinsä vaan se heittäyty ihan toimimattomaksi. Niinpä palattiin ajassa taaksepäin ja mentiin vinokeppejä naksun voimalla. Kiihdyttimenä käytin tyhjää ruokakuppia joka jaksoi houkuttaa kerta toisensa jälkeen (tyhmä vaiko toivorikas?). Tupoksen kepakoilla Plätän mittatikku täytty ja taipu, sen mielestä homma on tyhmää ja turhauttavaa. Ninpä treenipätkät mentiin aivan nakilla nokasta vieden. Pussi ja keinu möröistä kun on selvitty niin sitten pähkäillään pujottelun kans. Onko tuo vain keino saada muutama ylimääränen palkka?

Eka ratapätkällä otettin takaaleikkauksia putkelle. Ekalle lähettämisen näytin huonosti ja koira pyörähti just suuaukolta takaspäin. Seuraavalla kierroksella tehtin sama mutta putken jälkeen vedätettiin jo sitä seuraavalle ja ennen viimeistä putkea piti tehdä persjättö. Voi hurja mikä vauhti tuolla koiralla oli. Tunsin vain tassujen töminän takaa kun persjätön tein. Mahtavaa!

Sitten treenattiin kontakteja. Ympyrärata jossa puomi ja A. Puomin alastulon hyppäs ensin joten Plätälle ei kärsi yhtään vedättää näillä vaan hiukan hartioilla jarruttaa. Olikohan meillä joku pätkä vielä.

Plättä sai kunnon pujottelusulkeiset. Kera ohjareiden ja verkkojen. Pahvipää hyppäs vaikka kuinka monesti verkon yli, mutta ohjaria hieman nostettaessa alkoi pysymään kaarien sisäpuolella. Minna oli palkkaajana ja se meinas olla välillä turhankin houkutteleva. Tehtiin eri kulmista aloitusta ja sitten lisäiltiin este tai kaks. Loppuun helppo suora: puomi ja pujottelu. Puomille vauhdilla ja mahtavalla loikalla yli kontaktin, ehdin huutaa jo EI! kun Plättä meni täysin itsenäisesti ja oikeaoppisesti pujottelun. Mitä siinhen voi enään muuta kuin lopettaa kunnon palkkaukseen treenit. Onnistumisen iloa siis!