Ei kunnolla kotiin ehditty niin mentiin taas. Lauantaina olimme Kokkolassa beaglepäivillä. Antoisa päivä monine mielenkiintoisineen luentoineen. Oli kiva nähdä tuttuja ja vaihtaa kuulumisia. Alma-pentumme omistajilla oli paljon valokuvia Almasta. Innolla odotan näkeväni tämän koiran livenä! Kallekin jaksoi yllättävän hyvin koko päivän, vaikka ei oikein malttanut syödä eikä nukkua. Kotona masitui sitten molemmat.

Sunnuntaina pääsi sitten Plättä metsään. Jounin sanojen mukaan alkuun koira meni kuin lentokone, malttoi haistelemaan jälkiä vasta kun oli kytketty hihnaan. Parin tunnin  haun jälkeen oli paikalle tullut ajokoira jolloin Plättä oli jouduttu laittamaan kiinni. Plättä tekee töitä metsässä koko ajan, se ei kaipaa välillä ihmistä. Mikäli ikävä tulee se palaa takaisin päin, mutta huomattuaan että ihminen on paikoillaan lähtee takaisin jatkamaan töitänsä. Eli ei edes tule lähietäisyydelle. Vaikuttaa erittäin lupaavalta jäniskoiran alulta:)

Plättä on alkanut vastustamaan tätä vuosia vanhaa typistyskieltoa. Typistyksen on kokenut Rusakon valeraskauslapsi (jänis) ja aikoinaan Jutan valeraskauslapsena toiminut kroko.

343478.jpg