Reiska on kunkku! Ihan radallakin. Tänään oli maneesilla reppu cup ja Käpiksen kunkkukisa. Eka on kerhomme nimitys epävirallisille kisoille ja jälkimmäinen on kenttämme (Käpälämäki) mestaruuskisa 1-luokkaan oikeuttavilla koirakoilla. Reiskalla oli puolustettavana viime vuonna saavutettu kiertopalkinto, nyt saamme pyyhkiä vain pölyt siitä. Reiska osallistui 1-luokan rataan sekä 2-3-luokkan rataan.

Ykkösen radalla oma ohjaukseni toimi suunnitelmani mukaan. Reiskakin oli ihan hyvässä vireessä. Jätkä on "hiukan" punkero jonka vuoksi oon sitä nopeampi (keino se on tämäkin) ja se täytyy huomioida ohjaussuunnitelmissa. Puomin kontaktit oli Jossun sanojen mukaan ollut komeita juoksukontakteja, hyvähyvä! Luulin että selvittiin nollalla radalta, mutta vissiin jostakin tuli yks virhe. Muistais vaan mistä.

Kakkoskolmosten radalla oli sitten jo haastetta. Itse asiassa koiran suoritus oli hyvää, enkä mäkään ollu kuin kolme kertaa väärässä paikassa. Ne kolme kertaa söikin sitte rutkasti aikaa. Eka kämmi sattui heti toisella aidalla, joka oli ekaan hyppyyn nähden takaakierto. Suunnitelmana oli että teen valssin toisen takana jolloin koira tekee vinohypyn jatkaen eteenpäin. No, seistä tollotin sitte paikalla niin että jouduin pyöräyttään Reiskan itseeni päin. Toisen kerran valssikuviot unohtu taas ja jäin väärälle puolen estettä jonka vuoksi kiirusta piti seuraavalle hypylle josta syystä taas liikaa vauhtia ja pujottelusta virhe. Kolmas kerta oli sama kohta, mutta älysin vaihtaa puolta kerran mutten toista. Siksipä jouduin tönäseen koiran ihan edestäni loppusuoralle. Tältä radalta vitonen ja aikaa ihan reippaasti.

Oli kiva nähdä koirakoita jotka on nähny viimeksi alkeiskurssilla. Taitavia suorituksia sekä ohjaajalta että koiralta. Kaukaisin osallistuja oli vierailija Espoosta: Sini ja Vili-pehko kuului siihen satsiin kun Jutta ja nyt jo edesmennyt Piuku-corgi kisas ahkeraan. Paljon tuli kolmistaan seikkailtua kisareissuilla. Oi niitä aikoja...