Tämä kisakausi onkin lasten eikä koirien. Kävimme lasten pilkkitapahtumassa tuossa lähi "järvellä". Tapahtuma oli kivasti järjestetty eli kuuden hengen lapsikatraalla oli oma opas joka laittoi madot koukkuun ja näin ollen äitee säästyi tuolta hommalta. Meidän ryhmän lisänä oli Viljami joka edellisenä viikonloppuna oli voittanut SM-pilkin omassa sarjassaan. Viljamista tulikin Kallen idoli. Viljamin avustuksella molemmille lapsille saatiin pari sinttiä, Kallen kalapussi painoi 45g ja Helkan saalis oli 25g. Ihan kärkipalkinnoille niillä ei päästy mut molemmat sai kunniakirjat ja saivat valita palkintopöydästä palkinnon.

Kisassa oli niitäkin jossa koko suku pilkki lapselle kaloja että voitto tulisi varmasti. Lisäksi tuo kisa oli ilmainen joten tokihan jonkun piti palkinnoistaki valittaa. Ihme sakkia. Oisivat nauttineet auringonpaisteesta joka olikin luvatun vesi/räntäsateen tilalla. Lisäksi tuolla oli mottorikelkan kyytiä ja myynnissä makkaraa ja vohveleita.

Kalle on ollu Saloisten Reippaan hiihtokoulussa, tosin koulu oli tynkämallinen kun meillä sairasteltiin ja lisäksi pakkasen takia pari kertaa jouduttiin perumaan. Ekaan hiihtokertaan matkalla Kalle ilmoitti menevänsä MM-kisoihin. Joten huipulta on aloitettu. Hiihtokausi huipentui seuran mesteruuskisoihin. Kalle hiihti 6v poikien sarjassa jossa ei muita ollut. Matkaa oli 800m ja matkalla ohitettiin kaksi nuorempaa tyttöä. Yhdessä kohti kilpahiihtäjän pyllähdettyä oli eka kysymys "tuleeko ketään?". Kisavietti on siis syttyny kun jokunen vuosi sitten hippohiihdoissa pysähty kattelemaan ohi viilettäviä tyttöjä. Nyt on muistanut kertoa kaikille että on mestarihiihtäjä:)

Kuinkahan muikeana sitä ollaan kauden päätöstilaisuudessa jossa hiihtäjät palkitaan? Päätöskisaan valmistauduttiin Räikkös-tyyliin: nukkumalla automatkan.