Reiska vietti vapaapäivää vaikkei ois tahtonutkaan ja otin maneesille mukaan Plätän. Plättähän on kokeillut kaikki esteet, muttei varsinaisesti harjotellu enempää. Noo, okei kentällä irtiolo on ollut vähän sitä sun tätä eikä luotto ole ollut ihan kohillaan. Toiveissa ois että saisi hommat haltuun nyt talvikaudella jotta kesällä ois kiva jatkaa kentällä.

Vähän unohduksissa on kaikki opit. A-estettä ei päästy ylös asti, pussiin ei uskaltanu mennä, putkista puhumattakaan. Hypyt onnistui ja samoin pujottelu. Ohjattu ratapätkä otettiin tosi pätkissä. Hiki mulla kuitenki tuli, kummallista, liekö tuskasta. Koira pysyi käsissä vaikka vähän vaikutti siltä että ois halunnut juosta ja lujaa. Omatoimi treeninä otin kahdella hypyllä ja ruokakupilla  erillaisia kiemuroita. Plättä kyllä yritti tarjota makupalan toivossa kupissa seisomista ja kupin pohjan kaivamistakin. Tässä Plättä oli jo intona, näitä hyppyharjotuksiahan on tehty kotonakin.

Hiukan harmitti kun en ottanut Reiskaa mukaan, harkka ois ollu kiva kokeilla sillekin. Kisakalenteriakin on tullut selattua, ehkä Reino kisaa agirotuun asti jos vaikka joukkue saatas taas kasaan...

Ratapiirros kopioitu Jokirannan blogista.