Papun torstain tokossa treenattiin ensin luoksetuloa pysähdyksillä. Energinen mieli ja tekemisen halu ei oikein ole tässä liikkeesä meille hyväksi. Eka suoritus juostiin läpi ja kovaa. Toiselle yritykselle tein kaikki jotta sain koiran pysähtymään. Seisomiskäskyn sanoin jo aika rumasti joten koira pysähtyi hiukan nolon nälöisenä. Maahan-käsky toimi paremmin. Treenikaverin tehdessä päätin ottaa takapalkalla pysäytystä ja pallolla palkkaus toisella tulolla. Enpä ajatellu sitten loppuun asti. Koira lähtee hyvin, pysähtyy, annan luvan mennä kupille, kutsun uudestaan ja tarkoituksena pysäyttää ja palkata pallolla. Kutsuun asti kaikki meni hyvin, mutta siinä vaiheessa Papu päätti alkaa kerjäläiseksi ja tuli kupin kanssa. Mitenpä heität sitä palloa enää.

Sitten ruutuun menoa, suoritukset meni mielestäni hyvin. Pitää vaan uskaltaa ottaa pitkältä matkalta. Ruudun loppuosa meni myös hyvin, koira jopa tuli oikealle puolellekin.

Treenien päätteeksi Plättä kävi uusimassa rokotukset. Ihmeellistä mutta totta, päästiin heti sisälle kun muita ei ollut paikalla. Plättää peljätti ihan hirmuisesti puntarilla käynti, sirunluku ja sydämen kuuntelu. Piti suorastaan suuttua että koira pysyi pöydällä. Ite rokotukset ei tuntunu vissiin missään.