Meillä treenataan. Plättä on ollut agilitytreeneissä hyvinkin pätevä ja nopea. Mulla on hiukan opettelussa kuinka turbokoiraa ohjataan. Pujotteluun on löydetty vauhti, tosin vauhti ei korjaa virheitä mut sen iloa on kiva katsoa. Varsinkin tänään Jenna oli kehitelly huippukivat treenit. Oma ajatuksen juoksu oli sen verran nopea että ehdin ajatella kun tein virheen, mutta kun seuraan koiraa kuinka se paikkaa mun töppäilyn en tiedosta mitä itse teen. Ymmärsittekö?

Poppanen pääsi eilen agilityyn. Sitä opetaa varmaan se sama Jokirannan kummitus joka Jossun TuTuakin opettaa. Pops katsoi ja haukkui kun muut treenas puomia. Omalla vuorollaan se meni niinku teki muutkin, täydellisesti. Kaks kakkosenki se mokoma tarjos useamman kerran puomin päähän. Aalle se suorastaan keuli ja sekin suoritettiin niinku ois tehty sitä ennenki. Näissä treeneissä sillä oli turbo mut kaasu ei hirttäny kiinni. Se oli hallittua menoa. Se on liian hyvä niihin estemääriin mitä on tehny. Oisin lopettanu treenauksen melkein kättelyssä kun treenit pitää lopettaa aina onnistuneeseen suoritukseen. Jossu kuitenki sanoi että Poppiksella on ranneke huvipuistoon ja niin me tehtiin sitte muutakin. Kotimatka meni hymyssä.

Viikonloppuna treenattiin mejää. Lauantaiksi tehtiin jäljet Papulle ja Plätälle. Papulla meinas olla liian liire ja oli pari kertaa pitäny palauttaa takas. Ehkä osasyynä saattoi olla että läheiselle pellolle oli ajettu sitä lehmän tuotosta. Haisihan se omaanki nokkaan. Plätällä treeni meni hyvin, paitsi että kaatona oli broilerinsiipi josta ei ollut kiinnostunut. Sunnuntaiksi tehtiin jäljet Papulle, Plätälle ja Poppikselle. Papun suoritus oli täydellinen. Liian hyvä kenraaliharjoitukseksi ennen koetta? Plätän kanssa mietin että pitäisiköhän keskittyä sen kanssa ihan agilityyn. Jos tuomari ois ollut perässä niin pyöreä nolla ois käteen saatu. Ei siis pätkän vertaa menny jälkeä myöten. Agilityssä se nolla tulos on tavoitteena, mutta ei jälkimetsästä. Poppanen meni nyt jälkensä reippaammin mitä pääsiäisenä. Ainoa metrin sivupisto tuli lähellä loppua kun kurjet alkoi karjumaan jossain lähistöllä ja Pops joutui nostamaan päätä. Kaadolta ois halunnut vielä jatkaa joten ens kerralla hiukan pitempi jälki.