Aluksi kiitän lämpimästi kaikkia ystäviä jotka tukivat viesteillänsä minua, kiitos ootte kallisarvoisia!

Helkalla siis todettiin allergiaa, ja aiheuttajina oli maito, muna, vehnä, pöly, kissa, koira ja hevonen. Alkushokista on vähitellen ylipäästy ja tulevaisuus tuo muutoksia meidän arkeen. Ruuasta lähdetään. Muutokset tietää ostoskorin sisällön muutoksia ja sisällysluetteloiden lukua hyllyjen välissä. Koirat tulee viettämään joutenoloaan ulkohäkissä ja siivouspäivät meillä lisääntyy. Toivottavasti näillä muutoksilla päästään alkuun ja tilanne tasoittuu. Toivon todella ettei rajumpia YT-neuvotteluja tarvi tässä huushollissa käydä.

Jostain syystä viikon takaiset agilitytreenit on unohtunut täysin. Muuta mielikuvaa ei ole harjoituksesta kuin olin lopen tyytyväinen löydettyä Reiskalle sopivan ohjaustyylin vaikeaan kuvioon. Eiliset treenit jäi väliin kun yövuoroon oli tankattava lisää unta edellisen hyppy-yön jäljiltä. Seuraavaksi esteille mennään Kemissä.

Muuten viikko on mennyt päivä kerralla eteenpäin. Sunnuntain lenkillä sattui myös sellaista mitä en uskois ellen omin silmin olisi nähnyt. Irtokoira juoksi peräämme ja kun yritin antaa sille huutia, päätti Papu antaa uskallikolle kyytiä. Se nykäs ittensä irti ja kävi vieraan koiran päälle kuin yleinen syyttäjä. Minähän en voinut kuin huutaa pää punasena kolmen beaglen lyödessä tahtia remmit kireällä. Irtokoira lähti ulisten pakoon Papun palattua takas. Mitä oppi selkäsaunasta tuo irtokoira, ei mitään. Se seuras koko lenkin meitä risun mitan päästä. Ei voi rentouttavaksi lenkkeilyksi sanoa. Näyttelyn järjsestelypuuhat pitää vapaa-ajan vähissä. Ja myönnetään että kesää varten on siemenluettelot tilattu ja niitä odotellessa lisää lankaa hamstrattu. Muta niistä toisaalla...