Eilisissä treeneissä saatiin Papun kans ihan yksityisopetusta kun muita ei tullu. Häiriötekijöinä meillä tosin oli perässä kävelevä Kalle ja väliin vaunuissa karjuva Helka. Papu oli ihan täpinöissään taas. Sille on kummasti tullut tekemisen intoa sen jälkeen kun on alettu Katrin koulutuksessa käymään.

Ekaksi otettiin seuraamisen vasemmalle käännöksiä. Yllättävän hyvin Papu käytti takapäätään ja kääntymiset sujui hyvin. Väliin tosin kontakti tippu ja koira meinas jäädä alle. Kauko-ohjauksien maahan-seiso-maahan otetaan tehohoitoon nyt. Menee välillä ihmeellisesti istumisen kautta maahan ja sama ylöspäin, hidasta vaikka koko ajan tekeekin. Ruutua otettiin sekä sinne menoa että sieltä tuloa. Jostain kumman syystä Papu menee ruutuun aina vasemmalta ja yrittää ennakoida maahan menon. Nyt tehtiin monta toistoa läheltä ja palkaten niin ettei koira mene maahan. Ruudussa maahan meno laitetaan nyt hyllylle joksikin aikaa. Ruudusta sivulle Papsu tuli hyvällä vauhdilla. Täytyy vaan ite muistaa että tekee ylipitkiä kävelyitä ennen kuin kutsuu koiran.

Luoksetulon pysäytyksiä  ja luoksetulon läpijuoksuja tehtiin. Nyt vissiin Papu on tajunnut että makuultakin voipi lähteä ja vauhtiakin on riittävästi. Seuraamisen juoksuosuuteen sain uusia vinkkejä ettei koira loittone sivulle. Tässäkin joudun ite eka opiskeleen miten juoksen. Loppupalkan Papu sai luoksetulon vauhdikkaasta läpijuoksusta.