Kerrankis pääsin maanantaina treenivuoron aikaan kentälle. No tottakai päiväksi sattui sitte sellanen että viikonloppukisat oli vienyt enimmät mehut ohjaajista. No, niistä kiemuroista ei Reiskan osalta ole paljoa kerrottavaa. Mutta huonosti suunniteltu ohjaus menee sitte kans huonosti.

Tänään olin vetämässä oman ryhmän treenejä ja otin Reiskan autoon josko vaikka voisin lopuksi ottaa jotain. Jäin sitten seuraavan ryhmän seuraksi treenaan. Satu oli kehittänyt kivan treenin. Eka treeni oli perushommaa: aita, aita, putki, aita, aita U-mallisena juoksu/irtoamis suorina. Nostatin Reiskan lähtökierroksia makupaloilla ja se virkkukin vallan mainiosti, ehkäpä osuutta oli myös puolentoista tunnin autossa odottelulla. Radalle lähdettiin lennosta ja Reiska irtosi mukavasti putkeen. En ihan selvinnyt sillä utopistisellä suunnitelmalla mitä likoille alussa ehdotin;)

Toisessa harjoituksessa oli valsseja ja välistä vetoja. Tässä oli pakko jättää Reino lähtöön odottamaan mutta jätin sen seisomaan ja annoin sen hieman "varastaa" radalle. Olin ihan yllättynyt kuinka hyvin Rebekka tästäkin suoriutu. Itselläni yksi haltuunotto teetti töitä, mutta kun askelkuviot saatiin kuntoon koira suorastaan lensi ratapätkän. Jokohan sitä kohta vois alkaa kisakalenteria kattoon ku on pariin otteeseen käyty esteillä?

Lopuksi otin vielä pujottelua parin hypyn kera. Pujottelun jätin tarkoituksella ettei herneet kilahda kannuun. Ilmeisesti fiilis oli hyvä molemmin puolin kun pujottelukin onnistui, edelleen käsiavustuksella mutta vauhdikkaasti. Ehkä mä loppukesästä uskallan jo luottaa koiraan ja jätän käden heilutukset pois.

Satulle kiitos treeneistä, kenties täydennämme treeniryhmää vastaisuudessakin jos maanantain ryhmään en pääse.