Kevät on tullu! Lenkkeilyn jälkeen saa pestä koirat ja vaunujen renkaat. Onneksi piha on jäätiköllä joten siinä koirat pysyy puhtaana mutta hirvittää vain tuo niiden juokseminen tuolla liukkaalla. Plättää olen päässyt kehumaan että on fiksuuntunut ja pysyy irti pihalla muiden kans kun ollaan ulkona ja kutakuinkin sen saa vielä sisällekin. Vaan niinpäs kävi eilen, kun naputin linnunpönttöjä pihalla, että Plättä katos. Aikamme huudeltuaan se juosta jolokotti naapurista. Eli palaamme kytkettyyn aikaan taas. Uusia linnunpönttöjä olen rakennellut, mutta meinas tulla riita rakennusmestarin kanssa kun se ei hyväksynyt mun arkkitehtuurisia suorituksia. Katsotaan joutuuko linnut pesimään tuossa etuterassilla pöntöissään vai ripustaako niitä joku puuhunkin asti. Yks vuosihan meillä oli linnnunpönttö tikapuiden nokassa kun tikkaat oli liian lyhyet lyhyelle ripustajalle...

Viime viikolla käytin Kallen Kuva-Lenitan päivänsäde kuvauksessa. Päivänsäteestä meinasi tulla mörökölli mutta niin vain koevedoksissa oli hyviä kuvia. Päivänsädekisan kuvat julkaistaan huhtikuun alussa liikkeen ikkunassa ja www.kuvalenita.fi -sivuilla joissa voi käydä äänestämässä. Kilpailunumeroa en vielä tiedä.

Kalle on löytänyt pesuhuoneesta koirien juomakupin. Sekunnin sadasosassa se ryömii läiskyttelemään kupin sisältöään. Eikä pesuhuoneen ovea voi oikein kiinnikään laittaa kun koirien täytyy päästä juomaankin. Vaatteet on märkänä uimisesta ja lattia lainehtii. Plättäkin on saanut osansa kun on ollut liika lähellä seuraamassa kaverinsa touhuja.