Helmikuun eka viikonloppu vietettiin koko jengin voimin Mikkelin suunnalla Petulassa. Perjantaina melkein -30 pakkasessa istuttiin autossa eikä siellä etelässä kelit lämmenneet yhtään, kylmenivät vain. Siellä oli jopa niin kylmä että Papukin nosteli ulkoilussa varpaita. Lauantaina käytiin autokaupoissa ja kirppiksellä. Kirppikseltä meille löytyi uusi koira. Sisäsiisti ja hyvä tapainen. Beaglejä ei varmaan koskaan voi olla liikaa?

Kaikki koirat tulivat toimeen, mitä nyt vanhempi kalusto vain siirtyi alta pois nuorison painimatseista. Poppis ja Petu leikkivät vissiin kiintiönsä täyteen sillä sunnuntaina molemmat olivat aika väsyneitä. Kallesta oli kiva kun Petu sai olla sohvalla vieressä.

Arkiviikko meni taas pakkasia pidellessä. Perjataina lähdettiin extempore pikareissulle Ouluun ja kotiin tultiin uudella menopelillä jossa on tilaa koko sakille reissuja verten. Koirillakin on yhtä hulppeat tilat kuin ihmismatkustajilla.

Viikonlopuksi kelit onneksi lauhtui ja päästiin kunnolla lenkkeileen. Plättä ja Poppis pääsi metsäänkin. Lunta on sen verran reilusti että eteneminen on hidasta loikkimista. Mutta se ei menoa näytä haittaavan. Sunnuntaina oli Papulla uintipäivä. Kalle pääsi mukaan oppimaan. Hyvin viihtyi ja kovasti teki rapsutteli Jossun Misiuta ja Kattia. Seuraavat kuvat on Jossun kamerasta.