Sillä tuskin tälle vuodelle enään ihmeitä ehtii tapahtua.

Tapaninpäivän ajelu tehtiin Syötteelle jotta Jouni pääsi hiihtämään ja Kalle pulkkaileen. Likat jäi pitämään vahtia häkkiin ja Reino pääsi mökille mukaan. Takaisin päin ei ollut paras ajokeli mutta talvista kuitenkin, kotona aamulla satanut lumi oli sitten jo menneen talven lumia eli vesikeliä jokapaikassa.

Vuoden viimeisenä viikonloppuna pääsi Jouni metälle metsästyskoiran kanssa. Joulunpyhäthän on meidän seurassa rauhoitettu täysin. Vaikka lauantaina satoi vettä ja sunnuntaina räntää, nautti parivaljakon molemmat osapuolet. Metsästysolosuhteet ei olleet Plätälle parhaimmat kun maa on musta ja jänkyt valkoisia, ajoa ei tullut mutta hakutyöskentelyä koira kyllä tekee. Tutkaankin uusittiin patterit kun on niin kovalla käytöllä ollut. Molempina päivänä Plättä oli ilmeisesti hieman eksynyt Jounista kun oli pari kertaa haukahdellut ei-ajo-äänellä. Jounin nähtyään oli jatkanut muitta mutkitta matkaansa. Eli ei ole Plättä unohtanut parin viikon lomareissun aikana työhommia ellei sitten Anne on näyttänyt koiralle metsästysvideoita tai lukenut iltasatuna koulutusoppaita :o)

Näin loppuvuonna on tullut sitten täyteltyä vuoden tuloksien perusteella kisakaavakkeita suuntaan jos toiseenkin. Uuden vuoden aatto vietellään ihan kotosalla, toivottavasti naapurit ampuvat raketteja että näkisi edes muutaman. Koirat ei ole aiempina vuosina välittäneet paukkeesta enkä usko ongelmaa olevan nytkään. Kallesta en tiedä miten reagoi, kun viime vuonna nukkui rakettien aikaan jo täysillä.

Reipasta ja menestyksellistä uutta vuotta kaikille! Blogi hiljenee, mutta vain seuraavaan kertaan.