Niin koska? Voisin veikata että ei mee kauaa. Posteljooni on jättänyt postilaatikkoon ainaki kolme lelukuvastoa joita on luettu niin että sivut on hiirenkorvilla. Ja lähes kaikki halutaan, vain joitain vauvojen leluja ei kelpuuteta. Kaupassa käynnit lasten kans on yhtä... sanonko mitä. Onneksi Prismassa pääsee kiertään niin ettei leluröykkiöiden ohi tarvi mennä, sittarissa se ei oikein onnistu kun ne on kasannu niitä sinne tänne. Mutta älkää kysykö lahjatoiveita vielä kun en ole niitä ajatellu. Mutta jos joku lelupuolelle haluaa käänty niin mieluusti semmosia joilla molemmat voi leikkiä, meillä kun on varastoon kannettu jo pari laatikollista odotteleen uutta mielenkiintoa. Oma joulutunnelma on vasta sillä tasolla että odottelen lunta jotta voisi yrittää ottaa kuvia kortteja varten. Niin ja joulutortuilla on herkuteltu jo tovin aikaa.

Viime sunnuntain maneesitreenit piti jättää väliin kun Plättä ontui takajalkaa. Ilmeisesti jäniksen perässä sen nitkauttanut. Onneksi toipui illan aikana niin että varasti jo ruokaa pöydältä. Plättä ei tahdo tätä nykyä enään antaa metsästä kiinni ja se paistin saanti on ollut ihan jostain muusta kiinni. Oispa kiva päästä itsekkin livenä kuulemaan vaikka joka kerta oon tutkaan soittamalla ajoa kuunnellut.

Loppuun vielä kerron että ostin tosi herkullisen värisen tiskiharjan, soppii keittiön sisustukseen kuin sialle ottatukka. Mutta annas olla ku aloin eka kerran sillä tiskata, ei sillä tahdo saada edes laseja pestyä kun on niin huonon mallinen. Mutta onhan se tosi nätti!