Loppiaisviikko meni sisar hento valkoisena. Sisar on siis Helka joka myös oli valkoisena. Hentohan se ei ole, tahtokin on mahottoman luja. Maanantaina hoitopaikasta soitettiin että Heksu on kuumeessa. Ruuan oli syönyt hyvin ja halunnut päikkäreille heti. Unilta herättyään ol ollut kuuma kuin kekäle. Kuumetta oli saatu jo silloin mitattua 38C. Ennen kuin ehdin hakemaan oli oksentanutkin. Eipä muutakuin TKn hakemaan saikkulomalappua. Täällä kun täytyy lapsen kanssa mennä moinen paperi hakemaan. Ennen kuin hoitaja ehti ottaa vastaan, Helka oksensi toisen kerran. Tässä vaiheessa Kalle ilmoitti että menee huomenna hoitoon ettei tauti tartu. Kuume kävi illan aikana 39.1C. Nukkumaan mennessä yökättiin viimeisen kerran. Ja Kalle muutti petikamppeineen sohvalle nukkumaan. Tuonapäivänä meillä pyykkikone lauloi ja kuivatusnarut oli loppua kesken kun pesin petikamppeita ja sohvan päällisiä myöten kaiken sotkeutuneen. Kuinka hieno keksintö nuo pestävät sohvan päälliset onkaan.

Yö meni Kallen sängyssä koska potilas ei halunnut nukkua yksin. Hiukan oli aamulla raajat puutunut kippurassa nukkumisesta. Aamulla Helka oli normaalin oloinen eikä kuumemittarikaan noussut 37.2 korkeammalle. Päivällä katsottiin kirjastosta lainatut DVD-elokuvat Eemeli sekä joku piirretty junajuttu. Meillähän ei ole itsellä yhtään elokuvaa (eikä tule) ja hädin tuskin osasin DVD-systeemiä käyttää edes. Kallen kanssa haettiin keskiviikoksi uudet elokuvat kirjastosta koska kotona oltiin joka tapauksessa. Tiistai olikin kuumeeton päivä mutta yöllä kuume nousi taas 39.7C.

Keskiviikkona oli meillä töissä irtisanomislappujen jako. Minä moiselta säästyin eli työt jatkuu vielä. Tiiä sitte kuin kauan koska maaliskuun loppuun mennessä jaetaan sitten lomautuslappuja. Helka kuumeili koko päivän enemmän ja vähemmän. Torstaina meillä oli vahdin vaihto eli Jouni jäi kotiin palvelijaksi. Tänään perjantaina Hekuli on vielä hiukan kuumeessa mutta kehenkään muuhun ei ole tarttunut. Ei Kalleenkaan vaikka on joutunut olemaan sairaan kanssa kotona. Vaikka Helka oli kovassa kuumeessa siitä ei sitä paljoa huomannut. Se leikki, kälätti ja touhusi, ainoa että ruoka ei juuri maistunut ja sohvalla pötkötteli ihan vapaaehtoisesti väliin.

Tänään ois pitäny kalenterin mukaan heittää joulu ulos mutta ei me raskittu. Kuusikaan ei varista joten saa vielä olla ainakin sunnuntaihin. Plättä pääsi tänään jälleen metsälle. Yöllinen lumisade ei ollu tuottanu yhtään jäniksen jälkeä eikä tällä kertaa kenneljänistä saatu juoksuun. Petu (Pak. Pirkkapekka) oli ollut metsällä Juvalla ja saanut itse kaivettua jäniksen ylös ja ajoon. Siellä oli jänis ollut metsästäjiä ovelampi joten säilyttänyt henkensä.