Papu osallistu elämänsä ekaan "nomeen" ja ohjaajan edellisestä kerrasta on varmaan 10v jos nyt ei taippareita oteta lukuun. Kiva päivä aurinkoisessa kevätkelissä tuli vietettyä leikkimielisessä kisassa. Papu ois voinu pystyä parempaankin jos oisin osannut ennalta sitä arvaamaan.

Eka rastilla tehtävinä oli 1-markkeeraus, linjalle lähetys ja toinen 1-markkeeraus. Jokaiselle tehtävälle ammuttiin, tosin kisa käytiin paukun-majalla ja ampumista kuului enempi ja vähempi viereiseltä ampumaradalta. Eka markkeeraukselle Paavo kävi turbokierroksilla ja niinpä se otti ja karkas heti laukauksesta. Mun tokokoira ei osannut paikka-käskyä?! Eipä päässyt sitte hakemaan sieltä damia. Linjallelähetyksessä pidin koiran kiinni ihan varmuuden vuoksi. Selvä polku mitä pitkin ois pitänyt lähteä mutta Papu viuhahti ampujan edestä menevää polkua. Uusi lähetys ja tehtävä onnistui. Toinen markkeeraus meni sitten nappiin.

Toisella rastilla oli hakualue dameilla. Tähän osioon Papun virta jo piippaili vähyyttään. Niinpä se haki 3 damia ja sen jälkeen mielenkiinto lopahti ja käytiin psklla ja söi lunta. Pisteitä ei tullut hurjasti, 26 kuudestakymmenestä. Mutta tyytyväinen oon koiran suoritukseen, ite tarvisin enempi treeniä näihin hommiin. Täähän ei ole mun ja Papun laji vaan se piti olla Jounin ja Papun laji. Meidän joukkue: Papu ja pojat eli Tarmo ja Foxi sijoittui kuitenki hienosti neljänneksi!

Kiitokset joukkuekavereille ja erityiskiitokset Kirsille ja Annelle jotka verryttelivät käsilihaksiaan Helkan rattaiden kans Papun suoritusten ajan. Päivä oli pitkä mutta Hekuli jaksoi hienosti, kotimatkan mielipiteistä ei mainita kun kuulijoita ei mun ja Papun lisäksi ollut.

Papun arvostelut: 1-RASTI: Markkeeraus 3/10p, ohjaus 5/10p, YLEISVAIKUTELMA5/10p: Innokas koira jolla on työskentelyhalua ja kapasiteettiä. Suoritusta heikentää koiran pitäminen kytkettynä. 2-RASTI: HAKUTEHO 6/10p, HAKUINTO 4/10p,YLEISVAIKUTELMA 3/10p: Aloittaa haun hyvin, mutta kolmannen jälkeen into loppuu. Hyvät palautukset ja luovutukset.