Tätä olen odottanut! Melkein parinkymmenen vuoden tauon jälkeen pääsin sirkukseen. Kalle pääsi ekaa kertaa ja pitkään mietin jaksaako olla mutta hyvin jaksoi. Eka riita tuli jo kun kävimme ostamassa päivällä liput ennakkoon, Kalle huusi koko kotimatkan: "ei kotiin, ei kotiin". Toinen inttäminen oli sitten kun veimme Helkan Jounille hiihtomajalle kokoukseen. Kerroin Kallelle että Helka on niin pieni eikä pääse sirkukseen (vaikka leijonan lailla osaakin karjua). Hiihtomajalla tulikin mummu ottamaan Helkan joten Kalle alkoi väittämään että Kalle pieni, Kalle ei sirkukseen. Eli kyllä mummu aina sirkuksen voittaa.

Sirkuksessa oli ihan kiva ohjelma, tosin taikureita ja trapetsitanssijoita ei ollut mitä olen luullut kaikissa sirkuksissa olevan. Eikä niitä mitä mä oisin halunnu nähä eli koiria. Osa tais olla enempi aikuisille. Yleisön joukostakin joutui areenalle joten ihan läheltä ei kannata paikkaa hankkia ellei ole esiintymishaluja. Kun Kallelta kysyy mikä oli mukavaa sirkuksessa niin Unan popponit ja keulivat hepat. Jopa pikkuheppakin keuli. Tosin Dumbo ei esiintynyt tässä sirkuksessa.

Päivällä piipahdin myös Pattijoen kirppiksellä. Sieltä löytyi Kallelle iso roska-auto ja pari metallista pikkuautoa. Pikkuautoja harvoin on myynniissä tai ne jotka on niin ovat tosi kolhittuja. Ja hinnatki oli edullisia. Se mikä ennen kirppiksillä maksoi markan maksaa tänä päivänä euron...