Reiskan kanssa treenattiin tiistaina taas Jossulassa. Muistan treeneistä vain sen että dieselbeagle kiihtyi parhaiten kun sen kanssa pääsi esteille samaa matkaa tai joku piti kiinni lähtökiihdytyksessä.

Juhannusaattona kokeiltiin sitten kisailua koska ontumista ei ole sitten puolen toista vuoden jälkeen ollut. Kisapaikka oli Hailuoto ja yksi startti. Hyvissä ajoin oltiin Tiinan kanssa paikalla kun pelattiin varman päälle jos ei ekaan lauttaan ois mahduttukaan niin ehditään kisapaikalle vielä seuraavallakin. Tuomarina oli Jari Tienhaara jolla on kivat radat mutta tiukat ihanne ajat. Kakkosten ia oli48sek. Lähdin Reiskan kanssa lähes samaan aikaan ja alku sujuikin hyvin. Pujottelussa otin tarkasti kun se on välillä ollut Reinon mielestä ihan pöh-este. Jostain kumman syystä vedin Reiskan sitten keinulta liian tiukalla käännöksellä rengasta kohti ja koira meni ohi. Korjatessa se tietenkin ehti hyppäämään sen sitten väärään suuntaa ja loppu rata saatiinkin mennä ilman paineita hylätyllä suorituksella. Tottakai loppuratakin sujui hyvin mitä nyt viimeinen rima sitten tipahti mutta mitäs siitä.

Jalka ei ole oireillut kisan jälkeen, koira tosin oli hiukan kankea ja väsynyt. Kenties voimme kisata ulkokaudella vielä uudestaankin sopivan kisan kohdalle sattuessa. Reiskan matkakumppani Friida lähti tekemään nollavoittoa kun mexi2:ssa oli niin vähän koiria, nollaa ei tullu mutta voitto kuitenkin. Reiska-Friida parivaljakko näyttää olevankin sellainen että aina jompikumpi pärjää ja tuo palkinnot Raaheen.

Tässä linkki videoon: http://www.youtube.com/user/Pakkasaamu#p/a/u/0/wRfEyzixGnU