Loma alkoi, ensin sairaslomana jatkuen äitiyslomana vaihtuen sitten kesälomaksi. Kallen ollessa hoidossa tulee kotihommia tehtyä tai ainakin hyvin suunniteltua. Sohvalta käsin tulee katsottua telkkarista edellispäivän uusintoja eli iltaisin ei kannata kahtoa töllöä juurikaan. Hirveesti ois tekemättömiä töitä ja suunnitelmia, mutta ei aikaa ja eikä jaksamista. Ne valokuvatkin on edelleen pahvilaatikoissa muuton jäljiltä ja muutettuhan me on, hmm, neljä vuotta sitten Hein36.gif ...Mutta ei pääse koiratkaan helpolla. Kolme kertaa otetaan pikatreenit työhuoneessa, lähinnä vain Plätän ja Papun kans.

Plättä kertaa tokon perusasentoa/sivulle tuloa, maahan menoa, (näyttely)seisomista ja temppuna tanssimista (pyörähtää ympäri). Keskittymiskyky on edelleen aika miinusmerkkinen, kaikki mitä tehdään tehdään lähinnä lentämällä. Seuraavana otetaan vuoroon paikallaoloa ja seuraamista. Jokin temppukin pitäisi miettiä kun intoa riittää....

Papu treenaa perusasentoa ja 1 askeleen seuraamisia sekä käännöksiä paikalla. Näissä riittää kertaamista ja opettelua toviksi joten uusia kuvioita edes vielä mietitä.

Kallen sanakirjaa on taas täydennetty. Kirjakaupan alesta löytyi pari uutta kirjaa joista on uusia sanoja opeteltu.