Reiskan kans käytiin ottamassa tuntumaan agilityyn. Koko talvi ollaan oltu tauolla, lähinnä ohjaajan ajanpuutteen ja motivaation vuoksi. Jos oli minulla ohjaushomma hukassa niin oli se myös koiralla. Vähitellen pitäisi minun alkaa tajuamaan että Reino on eri koira kuin Jutta (myös ohjaustyylissä) ja Reinolle pitää kaikki neuvoa "kädestä pitäen". Maneesilla oli kaksi harjoitusta sekä itsenäisenä hommana keinu. Eka pätkällä oli seitsemän eri lähestymiskulmaa pujotteluun, jolloin esteitä sai mennä missä järjestyksessä vain. Minun olisi ehkä pitänyt suunnitella miten ja mistä pujotteluun mennään eikä mennä vain mistä huvittaa. Lisäksi asia joka täytyisi oppia on että Reiskalle ei kärsi leikata takaa eikä kesken pujottelun saa kommentoida mitenkään sen suoritusta. Reiska ei myöskään löytänyt putken päätä nollakulmasta vaan hyppäsi putken yli tai EI-sanan jälkeen jarrutti putken päällä ja juoksi sitten putken katolla. Kiihtyvyys on Reiskalla hallussa, jarrutus ei niinkään. Toisessa harjoituksessa opettelin vain ohjaamaan koiraa. Taidan tarvita useamman treeni kerran jotta saan ohjelmoitua itseni tuohon lajiin takaisin... Koiralle on tauko voinut tehdä hyvää, ohjaajalle ei ollenkaa.

Lopuksi sain kokeilla vielä Jossun Misiu-corgia joka nousi syksyllä kolmosluokkaan. Upea koira, kertakaikkiaan!!! Meno helppoa kuin heinänteko, kuskilla ei vain pysynyt mopo hanskassa ja hanskatkin oli suorituksen aikana hukassa. Repekalla on vielä piiiitkä matka Misiun tasolle, jos sinne tasolle koskaan tulee yltämään.

Kotiin tultuamme Jutta sai hepulin. Ilmeisesti se haistoi missä olimme ollu, haukkui, ulvoi ja hyppi ihan päättömästi. Ihan selvästi oli katkera ettei ollut päässy mukaan. Täytyy ottaa kesällä se kentälle kokeilemaan mummolityä.