Vitsit Reiska oli hyvä! Meillä oli illalla Jokisaaren Minna valmentamassa. Aiheena oli irtoaminen joka ainakin Reiskan kohdalla on ollut ongelma. Ensimmäiset kaksi harjoitusta oli suoria linjoja: aita-pituus-putki-aita sekä aita-rengas-pussi-aita. Kummankin suoran päässä oli makupalakippo jonne käytiin koiran kanssa viemässä palkka. Toista suoraa suorittivat maxit ja toista mini/midit ja sitten puolten vaihto. Vähän hirvitti että Reino saattaisi tehdä beaglemäisesti ja poiketa syömään toisenkin suoran päässä (tämä oli noin puolivälissä toista harjoitusta) olevat makupalat, mutta unohdin taas että Reiskahan ei ole samanlainen kuin Jutta.

Reiska irtosi tosi hyvin, suorastaan karkasi. Toinen harjoitus tehtiin samoilla estesarjoilla mutta pituuden ja renkaan jälkeen rata kaartoi vasemmalle ja toinen oikealle. Tässä kohdassa oli ohjaajan tehtävä takaa leikkaus toiselle puolen. Pussi harjoitusta tehdessä jäin miettimään kummalta puolen minun täytyy aloittaa niin Reino näytti takatassujaan ja paineli harkkapätkän oikeaoppisesti yksin!! Tässähän koira olisi voinut oikaista ensimmäisen hypyn jälkeen makupaloille. Mutta niinhän se on kuten Jossu sanoi: tie beaglen aivoihin käy vatsan kautta.

Seuraavana oli vuorossa kaareva putki ja kolme hyppyä. Hypyt olivat kellotauluun verattuna 9, 12 ja 3:ssa sekä putki klo5-7, eli helpotettu mersunmerkki. Eka osuus ihan vain ympyrää ja putken jälkeen suunnan muutos. Toinen harjoitus oli putki-klo9 aita-välistä veto aita klo3:lle-klo12 aita ja välistä putkelle. Tämänkin Reiska suoritti tosi mallikelpoisesti ilman ongelmia. Lopuksi vielä samainen harjoitus mutta valssit välistä vetoihin. Tässä oli mulla käskyt myöhässä ennen viimeistä välistä vetoa jolloin Reino hyppäsi vielä klo9 aidan. Kokonaisuuteen olen Reiskassa tosi tyytyväinen, kyllä sen osakkeet pompsahtivat ylöspäin:)

ReiskaLoikkakoikkaa.jpgkuva:Hanna-Kaisa Hummer

Aamulla käytiin Oulussa ostoksilla, tosin vain Kalle sai uusia vaatteita. Huomiseksi on tehty jäljet Papulle ja Plätälle, jotka mennään aamulla ajamaan sääskien sekaan. Jo vain lomalaisella on ohjelmaa...