Reiska kävi ensin uusimassa rokotukset niskaan sekä pyöräytti puntariin lukemat 12.6kg. Sen jälkeen suunnattiin mummulaan syömään keksiä. Eli latautumaan kisatunnelmaan.

Ilmoitin Reiskan 1-luokkaan sekä 2/3-luokkaan. Eka startissa meidän lähtövuoro tuli vähän yllättäen ja en juurikaan ehtinyt koiraa virittää ennen baanalle menoa. Yhteislähtönä alku ja kolmantena ollu puomi oli liian näkymätön joten Tohveli tuli ohi nenä maassa. Uudessa yrityksessä puomille noustiin ohi kontaktin. Loppurata meni vähän sählätisähläti enkä muista mitä kaikkea sattu, rimoja tuli ainaki pari kappaletta alas. Syytä en tiiä. Pujotteluun olen tyytyväinen, se osaa sen kun ehtii ajatella (voiko näin sanoa pallittomasta koirasta?).

Toiseen starttiin sitten viritettiin vähän menopeliä. Koiralla olikin vauhti päällä, mutta korvat ei ollu samalla taajuudella. Tällä kertaa jätin Reiskan lähtöön ja menin puomin alkuun vastaanottamaan. Putkeenkin osuttiin ja samalla vauhdilla jatkettiin kunnes renkaasta ohi, sitten keinun jälkeen aidasta ohi, sitten pujottelun aloitus ohi. Tämän jälkeen oli vaikea paikka kun koira piti saada putkeen jonka suuaukko täysin pimennossa. Koira meni putkeen mutta kartturin nuottilaput sekos ja seuraava hyppy vedettiin erillailla kuin suunnitelmissa. Aalle oli tarkoitus vaihtaa puolta mutta hyppysössimisen jälkeen olin myöhässä ja koira ohi aan kun ohjaaja ei ole lasimestarin sukua. Aa mentiikin sitte väärään suuntaan. Kolme viimeistä hyppyä oli siksaksissa joista jälleen viimesen jälleen ohi.

Ei auta sano nauta. Treenit jatkukoon, katsomme kisakalenteria vasta seuraavan treenikerran jälkeen...