Taas... Reiska starttasi pitkästä aikaa agilityssä, tällä kertaa Ylivieskassa. Koko perheellä lähdettiin matkaan ja samalla käytiin Kärkkäisellä halpareissu, sillä kaikki kyyhkynkuvat oli myyty, samoin kuin naamiointiverkko.

Ylivieskassa tuomarina oli Tuomo Pajari ja radat oli niitä joista tykkään, sujuvia mutta haasteellisia. Eka rata oli Reiskalta vauhdikasta menoa, pujottelun aloituksessa tuli virhe ja samoin puomin alastulokontaktin yli hyppäsi. Eli samat virheet toistui kuin perjantain treeneissäkin. Täytyy vissiin syödä sanani ja ottaa se makupalalautanen käyttöön alastulokontaktille. Beagletyylisesti se varmaan tiskataan puhtaaksi ennen matkan jatkumista. Mutta tänäänkin ehdin puomilla niin paljon edelle ettei ollut järkeä jäädä odottelemaan ja varmistelemaan ihmeemmin. Perjantain treeneissä pujottelussa huomasin että Reino on sekä lihava että kankea. Se ei meinannut millään taipua keppien väliin. Myös pyörälenkeillä ei ole mielestäni juossut ihan puhtaasti. Pitäisi vissiin varata aika hierojalle.

Eka radalta siis kymppi, ajasta ei ole tietoa kun kisakirja matkusti Raaheen huolehtivaisten kisakavereiden mukana. Se nimittäin unohtui taas... Reiska kuitenkin voitti tuolla tuloksella. Toinen rata oli hyppyrata. Rataan tutustumisessa muurilta putkeen tuotti päänvaivaa, mutta itse rata sujui sitten hyvin (luota koiraan!). Pujottelun aloitukseen ei paksupoika taas taipunut joten siitä virhe. Vitostuloksella oltiin sitten kolmansia.

Papu on ilmoitettu vepekokeseen, mutta on vasta neljännellä varasijalla molemmille päiville. Tuleekohan toinen vapaa viikonloppu? Tein laskutoimituksen että kolmelta viikonlopulta koirat on saavuttaneet 16 palkintoa, onneksi osa on astioita, lahjakortteja ja yksi kiertopalkinto. Huomenna koiranäyttelyyn, sitten siitä hommasta pidetään taukoa Oulun näyttelyyn asti.