Tiistaina alkoi agilityn alkeiskurssi jota olen vetämässä, keskiviikkona kurssilaisilla oli hallittavuustesti ja täytyy sanoa että kyllä peruskursseista on ollut hyötyä. Suurin osa kurssilaisista on nimittäin sen aikoinaan käynyt ja oppi on mennyt perille. Tänään kurssilaiset pääsivät ekaa kertaa esteille. Minä neuvoin aidoilla ja Jenna Heinin kans renkaalla.

Otin papun mukaan jotta sekin pääsee kentälle opetteleen esteitä jos aika sallii. Aitojen kans ei ongelmia. Renkaalla jouduin vähän estään ali tuloa ja kiertämistä mutta sitten Paavo otti ja ponkas läpi. Hurraa! Mutta mitä tekee ohjaaja? Uudestaan. No, eihän se enään tajunnu mitä oli tehnyt ja mitä pitäs uudestaan tehdä. Ruoskikaa mut, idiootin! Rengas piti sitten tuolle pienelle mustalle koiralle laskea minikorkeuteen ja silloinki sen hahmottaminen oli vaikiaa. Että otti pannuun....

Pihalla kaadettiin niitä mun "rakastamia" terijoen salavia. Ei ole enään kuin kolme isoa puumaista ja yks hiukka pienempi. Lahojaki nuo jo oli joten joutivatkin. Kalle korkkas synttärilahjan vähän etukäteen.

1573542.jpg