Perjantain Tupostreeneissä Reino kulki kuin käsijarru päällä. Ratapätkällä kiihtyi jälleen vasta radan puolen välin jälkeen. Ihan selvästi sille ei passaa mutkaiset kääntövääntö radat vaan dieselbeagle haluaa mennä suoraa baanaa.

Ekaksi otettiin lämmittelynä keinu-pussi-aita suoraa makupalakupilla. Tässä oli sitä vauhtia niin että eka keinu oli lento, vaikka lentokielto oliki tuhkan takia. Seuraavilla kerroilla tultiin pussista niin vinoon ulos ettei aitaa huomattu lainkaan. Toisessa treenipisteessä piti koira saada irtoamaan A:n alta kulkevaan putkeen ite paikallaan seisten. Reiska vaati ohjaajalta vähintään sen yhden askeleen että liikahti. Samasta lähetyspisteestä sitten A:lle.

Sitten mentiin 1-luokan rataa eli B1-B9. Jätin Reiskan lähtöön ja menin ekan ja tokan hypyn väliin puomin puolelle vastaan ottamaan. Valssi B5 jälkeen ja tässä vaiheessa Reiskakin löysi normivauhdin. B8 olikin kinkkinen kun eka kerralla olin persjätössä myöhässä enkä työntänyt tarpeeksi koiraa hypylle joten Reiska tuli ohi. Uusintayrityksellä onnistuneesti.

2-luokan ratana mentiin A1-A12+9+10. Keinulle varmistelin, persjättö ennen A5, samoin ennen A7. Putkesta puomille tiukalla käännöksellä. Pitkään mietin väliä A11-A12. Lopulta Minna totes että Reiskalle sopis varmaan parhaiten että ohjaan puomin puolelta A:n ja loppusuoran. Näinhän se sitte menikin paitsi että ohjaamattomuuttani koira tuli ohi viimeisen hypyn.

3-luokan pätkänä otettiin A8-A numerottomasta päästä-B4-B6-B7-B8-A6 (meniköhän loppu näin?). Reiska kulki hitaanlaisesti näillä mutkilla. Mutta kehuja saatiin siisteistä juoksukontakteista. Ne onkin niitä mistä oon omissa koiristani ylpee, mitä sitte vaikkei ne pujotella osaakaan ku toiselta puolen ;)