Petu lähti maanantai aamuna ja illalla saapui Lempi hoitoon. Lempikin on huomattavasti rauhoittunut edellisestä kerrasta. On juoksun myötä kasvanut "isoksi tytöksi", silti Poppis ja Lempi jaksoivat leikkiä. Painia ei nyt kuitenkaan ollut 24/7 vaan malttoivat makoillakin.

Helkalle oli varattu 3-v kuvaukseen aika Heliokselle. Ensin aika oli keskiviikolle, mutta kuvaajan sairastuttua siirtyi perjantaille. Vähän piti pitää neitiä "pumpulissa" kun viime viikolla kolhuja tuli siihen tehtiin ettei edellinen ehtinyt parantua. Nyt tiedän miksi lapset käytetään yleensä 1v kuvauksessa, muttei 3v. Olin ihan hikinen kun tunnin urakka oli ohi. Käytössä oli lahjonta-kiristys-uhkailu-metodit. Kaikki kolme kohtaa täyttyi suklaamunan kautta: "Vielä pari niin lähetään ostaan suklaamuna." "Jos ei oteta niitä kuvia mitä täti tahtoo niin et saa suklaamunaa" "Äiti syö sinun suklaamunan jos et ole kunnolla". Lisäksi keskusteltiin prinsseistä ja prinsessoista pitkät pätkät. Viimeiset kuvat otettiin Papun kanssa. Koevedokset saapi ens viikolla ka niistä pitäisi myös valita vallaton vekara-kilpailuun kuva.

Sunnuntaina pidämme peukkuja Napille (Pak. Pompannappi) kun Nappi osallistuu ensimmäiseen näyttelyynsä, päänäyttelyyn. Tällä viikolla aiemmin "Nappilan" Eemil-poika oli pitänyt koulussa esitelmän: Nappi, maailman paras koira. Hyvä Eemil! Minä antaisin täydet pisteet tuosta esitelmästä jo pelkän otsikon perusteella, toivottavasti opettaja arvostaa esitelmää yhtä paljon. Nappi on täyttä kultaa.