Saatiin kentälle Friida seuraksi. Aloitettiin homma paikallaololla. Papu oli oikein mallikelpoisesti, ennakoi vain ylösnousun. Eli jatkossa palkkaus makuulle ja vapautus tylsästi ilman perusasentoa

Päätin tänään treenata jääviä liikkeitä eli liikkeestä seisomista ja maahanmenoa. Tuo seisominenhan on ollut se vaikeampi, ilmeisesti treeni on purrut sillä nyt tuskaa tuottaa maahanmeno. Papu pysähtyy mutta jää istumaan. Osassa näkyy että hetken harkitsee ja päättää sen jälkeen istua alas. Ilmeisesti taakse alaspäin menevä maahan meno on vaikea kun liike on ensin eteenpäin. Jouduin sanomaan melko painokkaasti käskyn jotta koira meni maahan eikä se silloin ole työskentelyn haluisen näköistä vaan  lähinnä pakotettua. Näissä seuraamiset otin lähinnä lennosta ja pysäytyskäsky aika pitkän matkan jälkeen.

Yksi hypyn loppuosa eli istumisesta esteen takaa perusasentoon, ei moitteita. Lopuksi ruutua. Eka kerralla hiiri ruutuun. Lähetin suht kaukaa ja ruudussa käskin seisomaan. Pysyi hyvin ja kävin muutaman kerran palkkaamassa sen ennen vapautusta. Tähän ois pitäny jättää mutta eipä vaan innokas ohjaaja malttanu. Toisella kerta lyhyeltä matkalta ja kävin itse ruudussa hiiren kanssa ja lähetin koiran. Papu kiersi ruutuun vasemmalta, ruudussa käskin maahan ja se sitte oli nippanappa siellä. En pysäyttänyt siksi seisomaan kun meno oli haahuilua. Viisas kouluttaja ois ottanu koiran vaan pois ja helpottanut hommaa... Opinkohan mä koskaan?

Nyt on sitten ilmoitettu Rieskakin kisaamaan!