Aamulla tein kaksi jälkeä. Molemmat on kahdella suoran osuuden makauksella, yhdellä 90-kulmalla ja katkokulmalla. Papun jäljellä oli joka osuudella runsaasti teeriä ja Plätälle tarkoitetulla jäljellä oli hirven jälkiä.

Illalla kun mentiin ajamaan jäljet nii tottakai siellä tuli mies ajokoiran kans vastaan. Oli ukko poiminu vielä sieniä sieltä Papun jäljen suunnalta. Papun jälki siis eka ja Jounin sanojen mukaan oli tehny kaikkea muuta kuin jäljestänyt. Ainoastaan viimeiseltä makaukselta kaadolle oli menny hyvin. Jeah, lupaavaa!

Sitten Plättis. Lähtee hyvin metrisessä suopursuviidakossa loikkien eikä käynyt varmaan metriä kauempana jäljestä. Eka makaus oli heti kuivan kankaan reunassa ja sen merkkas hyvin. Sitte alettiinkin touhuileen kaikkea muutakin jäljen ohessa. Jouduin palautteleen monesti takas. Kulmalla teki pienen kaarroksen ulkokautta. Toinenki osuus meni kuivalla kankaalla ja siellä houkutti lähellä mennyt polku jonne Plättä meni useasti. Makauksen ois menny ohi, mutta jarrutin jolloin merkkas sen. Katkokulmalla koira heräs. Se rengasti maastoa turbo päällä. Kun jälki löyty niin vauhti hidastu taas. Vähän ennen loppua jälki kulki tieuran yli ja siinä näkyi taas työskentelyintoa kun haettiin jäljelle jatkoa. Kaadolla ollut herkkupurkin jauhelihaklöntin Plättä otti, tiputti maahan ja piehtaroi siinä. Tää koira tykkää haasteista, pelkkä jäljen ajaminen on näemmä tylsää...