Plättä ei päässyt viikonloppuna mukaan minnekään, eniten sitä taisi ottaa päähän se ettei päässyt Jounin matkaan metille. Niinpä se purki agressionsa setään, puremalla sitä niin että setä meni katki. Puolikas setä löytyi imuroitaessa, toinen puoli on joko Plätän mahassa tai siellä meidän huushollin mustassa aukossa jonne muutkin kadonneet on menny. Setän serkku ajelee nyt enään Kallen traktorilla, sitä kun Kalle ei ole saanut revittyä irti penkistä. Tää syöty setähän oli siis yhden pikkutraktorin kuski joka on ottanut lopputilin ja lomarahat kerran jos toisenkin eli ollut hukassa monen monta kertaa. Rauha nyt setälle kaatopaikalle, sinne se joutui sen muovisen pikkuauton seurana jonka Plättä myös mankeloi hampaillaan.

Traktorista toiseen. Kalle on jostain syystä ihastunut vanhoihin kopittomiin malleihin, nimittäin poika irrottaa kaikista traktoreista kopin irti tavalla tai toisella. Toiset irrotettavat on renkaiden kumit. Tuleekohan pojasta rengasliikkeen työntekijä. Vähän huonolta näyttää autoilijoiden tulevaisuus sillä suurin osa Kallen autoista liikkuu nyt vanteilla.

Ittiäni tää vuodatuksen toimiminen tai lähinnä aikaajoin toimimattomuus ottaa pattiin ja mietinki josko tekisin blokin tuonne blokkerin puolelle. Täytynee harkita...