Mitäköhän sitä tehtiinkään? Sen muistan että kylmä oli. Makkaroita ei tarennu sormin antaa vaan palkkasin suusta, Papuhan ei niitä tahdo kiinni saada joten väliin meni lumen kaiveluksi.

Lyhyt paikallaolo otettiin alkuun. Vaikeutettiin hommaa sen verran että jätettiin Papu ja Jeppe vastakkain. Hyvin pysyi Papu vaikka Jeppe päätti kesken kaiken piehtaroida. Katrin kiertäessä koiria Papu aurasi lunta hännällään. Vähän meinasi ennakoida perusasentoon.

Paikallakäännökset vasempaan meni hyvin, vaikka huomasin toki että koiralla intoa sen verran että edisti ja silloin perusasento jäi vinoksi. Seuraamisen käännökset vasempaan oli vielä vaikeampia tekemisen riemun vuoksi. Papun aivonystyröitä heilautettiin totaalisesti kun käännöksen jälkeen otettiinkin peruuttamista. Oli suunta koiralla totaalisesti hukassa. Seuraamisessa epätasaisessa (lumisessa) alustalla on mulle vaikeaa, sain taas tallottua koiran varpaat ja jouduinkin kävelemään hyvin lyhyin askelin lähes hiihtämällä ettei toistuis.

Luoksetuloa tehtiin läpijuoksuna ja jipppii, Papu tuli aikamoisella vauhdilla! Lopuksi vielä liikkeestä nopeita maahanmenoja, istumisia ja seisomisia. Istuminen ja maahanmeno meni hyvin, seisomisessa ois halunnut istua. Huomattiin että kun sanon käskyn katon koiraan joka painostaa sitä. Vastaisuudessa käskyt reippaasti ilman koiraan vilkuiluja.

Perjantaiksi ennen messariin lähtöä sovittiin vielä Tiinan kans treenit. Ja kun mulla oli jälkikasvu mukana oli treenit lyhyet ja tehokkaat. No ne vaan passaa ku sialle ottatukka. Papulla virtaa niin ettei meinannu nahoissan pysyä. Alkuun taas paikallaolo lyhyellä matkalla. Kalle sai tehdä luvallisesti häirikön hommia kiertelemällä Papua ja Friidaa, jokainen osapuoli suoritu hommasta hyvin.

Papun kanssa kertasin torstain istu, maahan, seiso -treeniä liikkeestä. Ei tosin menny yhtä hyvin kuin edellisenä päivänä kun virtaa oli liikaa. Mutta parempi näin päin kun sitä pakkotokoakin on kokeiltu.