Tänään ei sada läheskään niin paljoa kuin eilen. En muista mistä mainoksesta tuo oli ja mitä mainostettiin, mutta jotenkin se soppii tähän kesään. Kalle meinaa olla välillä vauhko kun ollaan ulkona normaalia vähempi. Jäähyjakkara on välillä tiheälläkin käytöllä. Aamusta alkaen poika haluaisi lähteä autoilemaan jonnekin, jonkun luo. Ulkona on loputon työmaa kuivata polkutraktoria ja kaivinkonetta ynnä muita. Sisällä hyödynnän koirien treenauksessa: Papun vientiliikkeessä on Kalle vastaanottaja (tosin unohtaa välillä ottaa esineen Papulta), kynsien leikkuussa Kalle toimii palkkaajana ja tänään kun treenasin Plätän kanssa, treenasi Kalle Jutan kanssa tassun antamista ja istumista. Suorituksia en nähnyt mutta "hyvä poika"-kehuja Jutta ainakin kuului saavan.

Toinen mistä huomaa että seura tekee kaltaisekseen on haukkuminen. Ensin haukkuu Kalle olkkarin ikkunassa jolloin koiratkin hyökkää ikkunaan ja haukkuu varmuuden vuoksi vaikkei mitään näykään. Ja kun tulee kotiin ulisee Kalle koiralauman mukana. Oppiikohan se nostaan jalkaa ennen ku menee takas hoitoon?

Helka maistelee pottua ja hedelmäsoseita. Edelleenkään ei tytöllä ole minkäänsortin imua, tuttipulloa ja nokkamukia työnnetään vain kielellä pois. En käsitä mistäköhän meinaa kohta puolin eväänsä syödä. Iltavellikin menee mikäli se syötetään lusikalla. On muutes melko työläs homma se. Ihottuma on välillä parempin ja sitten taas kutisee ja kynsitään. Jospa se menis ohi...

Jos joku kissanomistaja lukee tätä niin hihkaseppas, ois ruokaa tarjolla.