Agilityn harkkakisat on nimetty tälle vuodelle shamppoocupiksi kun palkiintoina on koirashamppoota. Reino Tohveli kiitää ja liitää likasena ilman palkintoja edelleenkin. Ilmoitin sen tällä kertaa taas sekä ykkösiin että 2/3-luokkaan.

Ykkösluokan rata oli sujuva jos homma oli hallussa. Reiskalla tuli pujottelun puolivälissä yksi virhe, mutta olen tyytyväinen kun malttoi korjata ja jatkaa jopa yhteistyötä tapahtuman jälkeenkin. Ihanneaikaki alittui parilla sekunnilla.

Vaikeammalla radalla oliki sitte enemmän haastetta Reinon ohjaajalle, kun radalla oleva putki piti suorittaa kolmeen kertaan. Piti tietää mistä tulee ja minne menee. Töppäsin omaa vuoroamme odotellessa, kun Reiska näki edeltävän koiran saavan makupalapurkin maaliintulon jälkeen. Sittenpä luppakorvat oli suunnattu vain ja ainoastaan viimeiselle esteelle. Hei haloo! Eikös Reiskallekki pitäny ottaa palkkapurkki käyttöön, joten missäs se!?!? Virheitä tuli roppakaupalla lähinnä koiran mielenkiinnosta toisaalle ja lopuksi tehtiin vielä se hylkykin. Maaliin mentiin kovaa mutta pettymys piti Tohvelille tuottaa kun ei siellä mittää ollu.

Lopuksi tuntekoon potkun perseellään jokainen joka ei oma-aloitteisesti osannut kentällä tehdä mitään radan rakennus tai muita hommia. Mä ymmärrän niitä jotka ovat ihan keltanokkia, mutta siellä oli niitäkin pitempään lajia harrastaneita. Toivottavasti siellä ei ollu niitä jotka ei tehny yhtään mitään vaikka käskytystä kuulivatkin...