Voiko hedelmäpelillä treenata tokoa? Papun kanssa ekaa kertaa sisätreeneissä ja meni päin prinkkalaa. Koiralla pyöri silmät päässä, keskittyminen oli nolla eikä mikään onnistunut mikä ennen on onnistunut.

Ensiksi vuorossa hyppynouto. Oma kapula jäi kotiin uunin reunalle, lainattiin Jepen omaisuutta. Hypätään mennessä muttei tullessa. Luovutukset kaukana. Pari hyppyytystä kapulan kera onnistuneesti. Metallinoudossa taas hidas palautusvauhti. Lääkkeeksi ylipitkää noutoa (ohjaaja voi alkaa treenaan keihäänheittoa että saapi kapulan lentään tarpeeksi).

Paikallaolossa lähti ekakerralla. Katrin kierrellessä häiriökiertelyjä koiran ilme oli näkemisen arvonen kun ihan selvästi epäili silmät teelautasina Katrin aikomuksia. Tässä vaiheessa Papulla alkoi olla jo "hiki".

Seuraamisen askeleita vasempaan tehtiin. Papulla meni paremmin "sivulle"käsky perille mitä "seuraa"-käsky kyseisissä suorituksissa. Seuraa-käskyllä perusasennot meni vinoiksi, ilmeisesti ootti pitempää sessiota. Lisäksi tehtiin paikalla käännöksiä oikeaan, ne nyt oli ainoat suoritukset joihin olin tyytyväinen. Kaukoissahan meillä ei ole mitään ongelmaa. Ai ei? Jo maahanmeno tuotti tuskaa ohjaajalle kun koira on deletoinu käskyn päästä. Näytteeksi tehtiin ei yhtään onnistunutta suoritusta, ei sitten mistään asennosta vaihdettu mihinkään asentoon. Ois ollu sama heittää pyyhe kehään.

Paula otti Jepelle idioottiringin ja vaikka Papu alkoi tässä vaiheessa olla jo eri planeetalla päätin kokeilla. Ei tarvinnu pitkää suoritusta kun totesin että ei kannata kun koiran aivot on hajonnu. Sisätilatreeniä tarvitaan vielä paljolti jos mielitään saada tavoite täytettyä tällevuodelle, niitä ulkokisoja kun ei enään ole. Ja näyttää koira paineistuvan tosi paljon. Saadaanko tulla teidän olohuoneeseen treenaan?