Sellainen vajaa 1v ja 2kk. Ei, tällä kertaa se ei ole Plättä. Kalle on oppinut vetämään vessanpöntön joten teippasin nupin kiinni. Kaittiönlaatikoiden sisällöt meillä vaihtelee päivittäin, mikään ei ole siellä missä sen kuvittelee olevan tai on nähnyt hetki sitten olevan. Lattialta keräilen tiskikoneeseen jatkuvasti kaiken maailman kapustoja joita on sekä Kalle että Plättä nuolleet (muuthan ei puhtaisiin koske). Koirien vesikuppi kiinnostaa edelleen. Kun alkaa kuulumaan tietty loiskunta, huudetaan "EI!" ja juostaan katsomaan pesuhuoneeseen. Istuu syyllinen metrin päässä kupista viattoman näköisenä vesipisarat päästä valuen ja paidan hihat märkänä. Myös kukkamultaa möyhitään edelleen. Olohuoneen patterin takana on rengaspelin renkulat. Ongin ne eilen pois ja tänään ne näkyy olevan taas. Kallelle kun sanoo ei, alkaa Kalle heristään sormea. Hyvin on oppi mennyt perille.

Mutta osaa Kalle jo tyhjentää tiskikonetta. Tosin siinä vaiheessa kun astia irtoaa ritilöistä on parempi tarttua siihen jo kiinni. Tyhjennyksessä on ilmeisesti tietty rytmi ja jos ei ole itse samalla rytmillä, saa lautaset ja muut poimia lattialta. Kävely on edelleen oppimisvaiheessa, kun kiirettä pukkaa mennään konttaamalla. Tällä hetkellä suosikkilelu on Niken synttärilahjaksi antama Plaston kauhakuormaaja. Sillä on kiva ajaa koiria takaa ja päristellä niin että sylki lentää.

Maanantaina oli eka hoitopäivä pitkään aikaan. Vähän meinasi viedessä kitistä, mutta ilman itkuja oli päivä kuitenkin mennyt. Tiistaina halusi jo itse Siskon syliin kun vein hoitoon. Mukava kun viihtyy hoidossa, ja ennenkaikkea saa purkaa energiaansa siellä toisten lasten kanssa. Viikonloppu vietetäänkin taas koiraharrastusten parissa.