Torstain treeneissä treenit aloitettiin paikallaololla. Maahan käskytykset tehtiin vuorotellen. Hiukan piti kerrata näitä häiriö tilanteita Papun kanssa ennen kuin toimi. Seuraavaksi sitten seuraamista käännöksineen. Papulla oli taas vauhti päällä mikä näkyi hiukan edistämisenä, mutta mua se ei haittaa. Taaksepäin askeleissa annoin väärän käskyn joilloin koira ei lähtenyt peruuttamaan suoraan vaan kääntyi minuun päin ja tullen perusasentoon. Paikalla vasemmalle käännöstä täytyy itse opetella tekemään niin että koirakin pysyy mukana. Kenttä oli hiukan jäinen joten ekan liukastumisen jälkeen seuraamiseen tuli väljyyttä.

Liikkeessä istumisessä Papu pysähtyy heti mutta istumaanmeno kestää. Tätä tullaan treenaan. Lopuksi vielä tunnaria. Ei meinannut onnistua ei sitten millään. Ekan Ein jälkeen koira ei lähtenyt edes kapuloille. Vaihdettiin kapulakasoja Niilon kanssa ja johan alkoi homma pelittää. Saatiin lyhyeltä matkalta pari onnistunuttta noutoa joihin olen tyytyväinen.

Perjantaina Käpiksessä kerrattiin torstain suorituksia ja luoksetuloja. Luoksetulot oli vauhdikkaita jopa liiaksikin jos pysäytyksiä niihin pitäs saada onnistumaan. Nopeita istumisia otettiin eri palkkauksilla, näyttäisi naksulla onnistuvan parhaiten. Idioottirinkiä otettiin sen verran että sain koiran palkata paikallapysymisestä eri asennoissa. Friidan seurana paikallaoloa jonka perusasennon ennakoi. Viimeiseksi tehtiin huippuhyvä suoritus tunnarissa. Oma plus neljä puhdasta, lyhyehkö matka ja Papu haisteli muutaman ennen kuin valitsi oman: JEE!!