Justiina-neiti kävi 1kk (vaikka ikää jo 5vkoa) neuvolatarkastuksessa. Painoa oli tullut lisää 600g ja pituutta reilu 3cm, eli mitat 4620g ja 54.2cm. Pituus menee normaalikäyrää ja paino plussakäyrää eli ruoka on hyvää ja sitä on näemmä riittävästi vaikka harvakseltaan syökin. Muutenkin kaikki oli hyvin. Seuraava käynti sitten 2kk iässä.

Lumipyry ylsi sitten meidänkin korkeuksille saakka. Jouni sai vielä niitä hiihtokelejä mitä odottikin. Tiistaisista kisoista kotiutui pokaalin kera jota Kalle sitten koirille esitteli. Onneksi tänään on taas aurinkoista ja mittari nollassa, joten jospa ne hiihtokelit loppuis lyhyeen.

Kevätkylvöistä on mullasta jo kurkistelemassa lupiinit ja minitomaatit. Viimeinen villasukka on alkanut valmistuun vauhdilla, tosin taitaa käydä niin että lapasiin asti lanka ei riitäkään vaan joudun joko ostaan sitä lisää tai tekemään värityksen peilikuvana. Noh, ans kattoon ny.

Töistä piipahti työkavereita kattomassa neiti nukkuvaa, näytti hyvän puolensa vain vieraille. Ja kun Kallekin nukkui melkeimpä koko ajan sain puhua ihmistenkieltä, vaikka sekään ei ehkä tuolla porukalla ole aivan varmaa. Ymmärrettiin kuitenkin (todennäköisesti) puolin ja toisin. Hyvää se vierailu teki mulle ja saatte tulla toistekkin jos Ketunperän tielle vielä uskaltaudutte:)