Tällä kertaa treenejä ei peruttu pakkasen vuoksi vaikka kylmä oli ja tuulen kera. Hallissa oli nimittäin lämmitin vaikka vielä ei ollu niin lämmin että Plättis ois ollu halukas istuskelemaan lähdössä.

Ekaksi tehtiin sivuttais irtoamisia. Ne oli vaikeita meille jolle kaikenlainen irtoaminen on vaikeaa. Makupalakupilla sitten irrottiin vähän liiankin kanssa. Sylkkärikäännöksissä Plättä tekee tiukat kurvit mutta mulle on vaikeaa yritää olla juoksematta koiran päälle. Sitä kun on kymmenen vuotta iskenyt omaan selkäytimeen että pitää olla ohjauksessa koiran edellä nii johan sitä on kaavoihin kangistunu ja ohjauksessa kiire juosta.

Pujottelu meillä tökki tai kohtalaisen tyytyväinen olen siihen että Plättä menee ohjaten myös mun vaikeammalta puolen. Ei mun aiemmat kisakoirat ole sitä koskaan osannut. Jonkinlaista ratapätkääkin tehtiin, tällä kertaa sitä putkeen irtoamista ei ollut ja vauhti muutoinkin hidasta. Jarruttaako tuleva juoksu jo nyt vauhtia? Lopuksi tehtiin bumbereilla kontaktitreeniä sekä kontaktiesteen alittavaan putkeen menoa ohjaajan puoleisesta päästä niin että ohjaaja jäi alastulossa koiran taakse.